vállalkozóknak

MOTIVÁCIÓS BLOG

MOTIVÁCIÓS BLOG

Szia Kedves Olvasóm!

2019. január 16. - Getinvent Marketing

Ezt a blogot azért indítottam, hogy bátorítsalak, buzdítsalak és egyben közösséget vállaljak Veled a vállalkozói lét minden területén, az indulásodtól a fellendüléseden át a folyamatos növekedésedig.

Ezt a motivációs blogot szándékosan különválasztottam a szakmai weboldalamtól, hogy teret hozzak létre a személyesebb hangvétel megragadásának, valamint a lendület átadásnak. Remélem, jól jön Neked!

Miért tartottam szükségesnek a szeparációt?

Mert amikor valaki szakmai tanácsot, továbbképzést, a céges marketingjét kéri tőlem, akkor én konkrétan a kézzel fogható, megfelelő pénzügyi és időkeretbe ágyazható lehetőségeit elemzem. Rövid-hosszú távú célok mentén stratégiát építek fel Vele együtt. Ezen munkafolyamatok alatt nem sok teret kap a perszonalitás.

Úgy gondolom, a coach jellegű, személyesebb, nem kifejezetten professzionális, mégis ahhoz vezető inspiratív élmények, benyomások megosztása inkább blog hangvételű.

Motivációs blogomon keresztül közösséget vállalok Veled, tehát nem egy etalon vagyok, hanem egy olyan ember, aki kezet nyújt feléd azzal, hogy megosztja Veled gondolatait.

Már önmagában véve a vállalkozói lét, az inspirálódás vágya, a bárminemű továbbképzések alap feltétele a pozitív, nyitott szemlélet.

Mindannyian mások vagyunk, másból épülünk, tanulunk, fejlődünk. Ha az itt megírt tapasztalatokra nincs szükséged, akkor ez a blog nyilván nem Neked szól. Ettől függetlenül szeretettel fogadlak, és csak annyit kérek Tőled, hogy mindettől ne foszd meg negatív, ide nem illő hangvétellel azokat, akik viszont pont erre vágynak.

Amennyiben a bátorításon túl megtennéd a vállalkozásindításhoz szükséges kezdő lépéseket, és/vagy valódi, rátermett ügyvezetővé válnál, a Vállalkozói Logika Stúdióm kurzusai Neked jötték létre! Ide kattintva el is érheted őket: https://www.getinvent.hu/vallalkozoi-logika-studio/

Az első óra díjmentes, így nincs mit veszítened!

Amennyiben lendületes, rövid és hosszú távú célokat kitűző marketing stratégiára, és teljes körű, azaz online és offline marketingre van szükséged, kérd cégednek a szintén díjmentes marketing lehetőségelemzést ide kattintva: https://www.getinvent.hu/

Legyen szép és lehetőségekkel teli napod! Kettő már van is. ;)

Szeretettel,

Alma

 

 

 

Képek forrása: pixabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciovallalkozoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr2614565960
süti beállítások módosítása